Најава акције

УБ(ава) вожња

Комисија за планинарски бициклизам (у народу познатија као бициклистичка секција) ПД Вис позива све заинтересоване бициклисте Лазаревца (а и шире) на прву званичну акцију. У плану је вожња до Уба, тачније до Фазанерије, укупне дужине руте око 56 км (са све повратком у Лазаревац).

Полазак је у недељу, 26.03. у 930 испред Скупштине општине, а требало би доћи бар 5-10 минута раније. Повратак је планиран у касним поподневним часовима, при дневној светлости.

Пожељно је понети кацигу, пумпу, резервну гуму. Немамо организоване оброке, па је потребно понети и неки сендвич, чоколадицу, бонжиту и сл. Успут ћемо се заустављати испред локалних продавница тако да је могуће купити нешто за храну и пиће.

Вози се по прописима у условима отвореног саобраћаја. Сваки учесник сноси одговорност за своје поступке у току вожње и вози на сопствену одговорност. Малолетне особе могу да учествују само у пратњи пунолетне особе.Организатор не сноси последице непоштовања прописа како према себи тако и према трећим лицима.

Слике са прошлогодишње вожње до Уба.

Траса вожње до Уба.